tisdag 3 april 2012

Nödnummer

Vi sitter i bilen, Fredrik, Mose och jag. Vi pratar om utryckningsfordon, om vilket telefonnummer man ska ringa om man behöver polis, ambulans eller brandbil. Mose säger att han vet, han säger att man ska ringa 112.
Sen är han tyst en stund, innan han frågar: "men vilket nummer ska jag ringa om jag behöver glassbilen?"
"Ingen aning, men det måste vi ta reda på", svarar jag.

6 kommentarer:

 1. Helt fantastiskt!

  Skulle för övrigt vilja komma och hälsa på i din butik nästa helg, men jag antar att du har stängt på söndagar? Får se om jag lyckas hinna åka till Stockholm redan på lördagen, i så fall behöver jag kanske en beskrivning på hur man tar sig dit... :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaaaa kom!
   Stängt på söndagar, lördagar öppet 10-15. Iiii, jag kommer att va alldeles nervös (du menar väl helgen efter påsk, för under påsk är jag inte där!!??)

   Radera
  2. Åh, jag blir också jättenervös, haha! Men det ska bli jättekul! Vi kommer åka pendel i så fall. Och ja, helgen efter påsk menar jag såklart, den 14e. :) Åh, hoppas att det blir så nu!

   Radera
 2. Hihi, vad alldeles underbart! och visst var det en fin present! vill skicka något riktigt fint tillbaka men vet bara inte vad! Har ni någon snö kvar där? här ligger den ännu, men jag ser förbi den..ända fram till sommaren :)

  kramar Lycke

  SvaraRadera
 3. hahha fantastiskt! glassugen måste ju vara den mest akuta situation man kan hamna i. :)

  SvaraRadera

Lämna några små ord