onsdag 30 maj 2012

Puss


Hej.
En liten uppdatering.
Mose tar bilder med fjärrkontrollen. Springer och trycker och vill att jag och katten ska stå stilla.
Tiden går mest åt till butiken. Och all tid som är över till familjen.
Och det går nästan ihop. Inte riktigt. Jag önskar mig några timmar till/dygn, tack.
För gurkplantan måste planteras om i en större kruka, barnjeansknäna måste lagas och hyllorna behöver dammas. Ja, ni vet ju hur det är.
Men ljuset utifrån gör allt så mycket lättare, tycker ni inte det!? Livet liksom flyter på solstrålarna. Så känns det iallafall.
Min allra bästa tid är på morgonen, på utomhustrappan. Med solen i ansiktet, kaffekoppen i handen, insektssurr i öronen och barntjatter i bakgrunden. Vilken är er bästa tid?

4 kommentarer:

 1. Det är lite olika. I perioder är det när man kommer hem och öppnar dörren och alla springer och möter en. Ibland är det när barnen är lagda och jag får de där egna guldminutrarna att göra....just ingenting på. Men alltför oftast är det tiden då jag får knypa ner under täcket, och sova (med en underbar man och en gäng barn, helst bara ett:)

  SvaraRadera
 2. Hej.
  Jag tycker också det är olika.
  Har jag haft mycket folk runt omkring mig hela dagen, då älskar jag lugnet och tystnaden.
  I bland är det trevligt att ställa till med en fest för barnen, barnbarnen eller några fina vänner. Jag älskar också att stiga upp tidigt när jag är ledig. Ta en promenad, komma hem igen, äta frukost, titta på morgon TV och avsluta med kaffe. Sitta i gamla kökssoffan och bara tänka på hur bra jag har det just då. Med åldern har det blivit ett helt annat lugn än det var när jag var yngre. Det trodde jag inte skulle hända mig. Men det känns bra.
  Jag tycker också mycket om att lägga mig på kvällen. Läsa en bok eller en tidning. Helt fantastiskt skönt. Fryser jag så har jag en varm man att lägga mig hos. Det är heller inte helt fel.
  Jag skulle kunna fortsätta att skriva mer, men nu ska jag lägga mig. Min sköna säng väntar.
  Kram från mig.

  SvaraRadera

Lämna några små ord