torsdag 16 januari 2014

Hej 2014

Hej hej

Nytt år. Jag har tagit tag i något jag har velat väldigt länge - jag ska jobba 75% istället för 100.
Det blir väldans lite pengar, men det är det värt.

Bäst med 2013: jag fick nytt jobb, sommaren var varm och vi åkte till New York i september.
Bästa köpet 2013: 6 My little pony-muggar. De är de bästa kaffemuggarna någonsin och kaffe är den allra bästa drycken = väldigt bra köp. Plus att de är väldigt fina.

2013 var året då jag klippte lugg, då Mose slutade dagis och började förskoleklass, då sommaren varade långt in på hösten, då Mose bröt armen, då vi reste både till London och New York. Vi köpte ny soffa, jag red islandshäst för första gången, vi sålde och köpte bil, Mose lärde sig läsa och Fredrik och jag firade 10-årig bröllopsdag.

Jag tror att 2014 blir bra. Mest för att jag som sagt bara ska jobba 75%. Trixet är att man gör av med massor av pengar när man inte är på jobbet. Får se hur det går. För övrigt är min plan att pyssla mer, typ sånthär:


Jag har även tänkt läsa en hel massa böcker. Nu håller jag på med den här:


Fantastisk bra och spännande! Jag minns att vi var på Andrée-muséet någon gång på låg- eller mellanstadiet. Det var spännande och redan då vet jag att jag tänkte att de måste ha frusit väldigt mycket. Boken tar en med ut i det vita, gråa kalla, där det inte finns land utan bara is och kyla så långt ögat kan nå. Så himla kallt och hopplöst och spännande och på riktigt. Läs den!

Dessutom ska jag blogga lite mer än jag gjort på sistone. Mest för mig själv, som en dagbok. Liksom fint att titta tillbaka i.

Hej 2014.

2 kommentarer:

  1. Ja, blogga mer! Jag saknar ditt bloggande!
    Och 75% låter underbart! Jag pluggar ju nu, men jag tror aldrig att jag kommer att kunna jobba heltid igen, jag skulle nog inte hålla.

    SvaraRadera
  2. Kul att se dig på bloggen igen! Hoppas allt är bra. Låter som ett bra beslut att ta 75%!.
    Kram Maria

    SvaraRadera

Lämna några små ord