tisdag 1 april 2014

I Dublin igen

Vi åkte till Dublin i helgen. Magdalena, Hanna och jag. För att hälsa på Malika, som har bott där hur länge som helst nu. Vi var där för tre år sedan, samma gäng, samma fina resa. Här finns den: I Dublin 2011.
Tre år går så himla fort, men ändå har det hänt så mycket sedan sist.
Barnen har vuxit, vi har bytt jobb både en och två gånger och en massa andra livshändelser. Ändå är vi ganska samma som förut.
Hanna kom till mig på torsdagskvällen, sen träffades vi alla tre på Arlanda på fredag morgon. Och vi var nästan lite chockade över att allt gick så himla smidigt - inga köer, inga glömda pass, inga missuppfattningar eller förseningar. Hurra!
När vi kom fram strosade vi runt på stan, drack kaffe och pratade ifatt, som man måste göra när man inte setts på ett tag. När Malika slutat jobbet plockade hon upp oss och vi åkte hem till henne och Barry. På lördagen gick vi på stan och åt lunch på Cornucopia som vi liksom föll för förra gången vi var där. Bara en massa vegetarisk och vegansk mat och trevlig stämning.
På söndagen var vädret lite behagligare, så vi begav oss till Phoenix park - Europas största stadspark.
Där kan man till exempel kolla på tama vilda hjortar, eller vilda tama hjortar. Och man kan promenera långt, njuta av vårluft och äta god lunch.
När vi var klara med parken hämtade vi upp Barry (Malikas sambo) och åkte till kusten och Dalkey. Vi tänkte kolla på sälar, men fick nöja oss med att kolla på några galna människor som badade i det iskalla vattnet. Hehe.
Ett väldigt bra och fint gäng!Utsikten var fantastisk. Dimman gjorde allt lite magiskt.
När lungorna var fulla av havsluft promenerade vi vidare längs med gatorna. Kollade på färgglada dörrar, roliga hundar och en hel del vårblommor. Och en och annan palm...


Om jag vill ha det här huset inklusive trädgård? Ja, tack!

Kameran fick stanna i väskan ganska mycket under den här resan. Glömde bort den lite, så det blev inte så många bilder.
Vi hade en världsbäst helg. Det är så himla fint att åka och vara med de här personerna. Puss till er!

3 kommentarer:

  1. Ohh Kram på er allihopa ifrån sista a:et..

    SvaraRadera
  2. Vilka härliga bilder. Hundarna var underbart söta och alla ni andra förstås. Kram från mamma.

    SvaraRadera
  3. Å jag saknar er redan :)

    SvaraRadera

Lämna några små ord