måndag 18 februari 2013

Hello from London

Det var ju några veckor sedan, men bättre sent än aldrig. Eller?
Jag orkade inte ta med min bästa kamera och London visade sig från sin vanliga vädersida (grått), så bilderna blev sådär.
But anyway...

En eftermiddag skulle vi dricka afternoon tea. Och äta en massa snittar och scones och bakelser och kakor. Mer äta än dricka, egentligen. Och det var himmelskt gott och fruktansvärt dyrt.
Efter en stund tröttnade Mose, tog sin plastriddare och la sig raklång på golvet. Heltäckningsmatta såklart och efter ett antal scones ville jag göra likadant, men vågade inte.


Oallmänbildad som jag är trodde jag att den här byggnaden höll på att byggas, att den inte alls var klar. Men den ska tydligen se ut såhär. Jag saknar en spets längst upp...


The pose! Och ser ni - sol i London!!!


Vi ville fota Fredrik i en röd telefonkiosk, men varenda en vi såg var full av turister (!!!). Så det fick bli en svart.


Dessutom åkte vi röd dubbeldäckarbuss och vi fick sitta längst fram längst upp. Bästa grejen på hela resan tror jag. Tyckte vissa.


Bästa bilden från helgen ser ni nedan. Vi är helt betagna av korpar. Galna turister!


Jag gillade London. Och ska definitivt åka tillbaka nångång.
Jag har alltid hört att maten inte är så bra, men oohh så fel - jag fick massor av bra vegetarisk mat på varenda ställe. Och alla var så väldans trevliga och glada. Fint.

1 kommentar:

  1. London är så himla fint, och nåt av det bästa är att folk är så gulliga och hjälpsamma. Och maten är toppen tycker jag!

    SvaraRadera

Lämna några små ord