onsdag 6 februari 2013

Ja

Trumvirvel... jag fick jobbet! Hurra!
Chefen ringde igår förmiddag och jag blev så glad och hon sa att hon blev glad för att jag blev så glad.
Det var så lustigt, för när jag läste jobbannonsen tänkte jag att det här jobbet är mitt, det är precis vad jag vill ha. 167 sökte tjänsten, så du kan ju fatta att jag är glad!
Jobb är en krånglig sak. Det är så viktigt att man trivs, för det är ju på jobbet som man tillbringar nästan all sin vakna vardagstid. Samtidigt är det just ett jobb, något man har för att tjäna pengar för att kunna leva och göra saker på fritiden. Komplext, liksom.
Och det är ju inte bara att välja och vraka. Inte för mig iallafall. Jag har sökt många jobb och längtat efter den där tryggheten i ett fast jobb där jag vet att jag kan och får stanna. Det funkar bra nu också, med flera deltidsjobb i olika projekt, men ändå, jag vill ha stabilitet nu.
Jobbet är en administrativ tjänst på ett habiliteringscenter för barn, inom landstinget. Jag kommer både att få jobba med administration och med människor, med papper, datorer, struktur, problemlösning och med ord, möten, livserfarenheter, rädslor, skratt, tårar.
Jag ska nog baka en tårta till mig själv. Eller köpa.

Nu ska jag klappa katten och sen ska jag sova. God natt.
(bilden kommer härifrån)

6 kommentarer:

 1. Grattis till jobbet! Klart du ska fira med tårta. Kram Ann-Sofie

  SvaraRadera
 2. Vad underbart! Stort grattis! Om jag kunde skulle jag baka en tårta och peta in den i datorn till dig. ; )

  Ja usch vad jobb är en krånglig sak... Jag har ju inget just nu men hoppas att jag snart blir lika hoppajämfotaglad som du! : )

  SvaraRadera
 3. Å vad glad jag också blir!! Hurra! Snyggt att ha fått det av 167 sökande dessutom! Du är helt enkelt bäst ♥ Kram!

  SvaraRadera
 4. Grattis! Så glad för din skull :)

  SvaraRadera
 5. Grattis! Så underbart roligt! Som du säger, det är viktigt att trivas på jobbet eftersom man tillbringar så mycket tid där!

  SvaraRadera
 6. Grattis!!! Vad fantastiskt roligt!!! Kram

  SvaraRadera

Lämna några små ord