torsdag 8 mars 2012

Jobbiga gosiga fina katt

iris och elementet
Men stackars stackars lilla Iris! Som har urinvägsinfektion och måste äta smärtstillande och antibiotika.
Och stackars stackars mig som har suttit på djurakuten efter jobbet idag. I två timmar har jag suttit där och väntat och glott rakt in i en vit vägg. Och när jag gick därifrån var jag 2000 kr fattigare. Josåatt...nu känner jag mig uppåt och glad på alla vis.
Äh, huvudsaken är ju att det inte var något värre. Jag befarade inre blödningar, cancer eller något annat hemskt. Min lilla gosiga jobbiga katt.
Justdet! Glömde berätta att hon kissade ner hela vår säng igår kl. 12 på natten. Och ni som vet hur urininfektionskiss luktar vet hur det luktar i vårt sovrum. Fortfarande.
Stackars lilla katt. Måste gå och klappa henne lite nu.

3 kommentarer:

 1. Usch, stackarn. Signe hade urinvägsinfektion i höstas, men vetrinärbesöket gick inte ens på hälften av erat, är det SÅ dyrt i Stockholm?! Fast vi tyckte det var dyrt ändå, veterinären kollade på henne i typ en minut, haha.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja usch va dyrt det är! Suck.
   Kommer ni och hälsar på snart?

   Radera
 2. Åh, lilla kissen då! Känner igen det där med nerkissad säng, Gollum gjorde så när han började bli sjuk, det var hemskt, särskilt när han gjorde det två gånger samma natt och jag blev förbannad på honom, sen fattade jag ju att han var sjuk och skämdes som en hund…

  kram

  SvaraRadera

Lämna några små ord