fredag 11 februari 2011

Spread the Lovely chaos


Snart öppnar min nätbutik Lovely chaos. En butik full av second hand, vintage och andra finfina saker. Just nu har jag fullt upp med att fotografera och lägga in nya kläder i butiken och allt känns verkligen jättekul och spännande.
Att köpa och använda second hand är bra på alla möjliga sätt. För det första är det miljövänligt - ju mer vi återanvänder desto  färre saker måste produceras. För det andra slipper man en massa kemikalier. Nya kläder och prylar innehåller massvis av mer eller mindre farliga kemikalier, men ju äldre sakerna blir och ju fler gånger kläderna har tvättats desto mindre kemikalier innehåller de. För det tredje är återanvändning billigt. Och för det fjärde är chansen mycket större att det bara är du som äger just den klänningen eller tröjan.

Om du skulle få för dig att rensa ur din garderob får du väldigt gärna lämna in dina gamla kläder - både barn- och vuxenkläder - till Lovely chaos. Vi tar även emot äldre småprylar. Vi fotograferar, marknadsför, säljer och skickar. Därefter får du 20% av försäljningspriset, som du väljer om du vill behålla själv eller skänka till Rädda Barnen.
Just nu kan du lämna in om du bor i Stockholmsområdet, Sävsjöområdet eller i Uppsala. Runt om i Stockholm och i vissa fall i Uppsala hämtar vi mer än gärna upp det du vill lämna in. Om du bor i Sävsjö kan du höra av dig på min mail, så berättar jag var och hur du lämnar in.
Skulle du bo någon helt annan stans, men ändå vill lämna in kläder, får du givetvis höra av dig ändå så löser vi det på något vis.

Unik design
Jag älskar handgjorda saker och egensydda kläder. Därför kommer vi även att sälja finfina prylar och kläder, tillverkade av mer eller mindre oetablerade designers. Så om du är ett pysselfreak som gärna skulle vilja sälja dina saker vill vi gärna hjälpa till. Spelar ingen roll var du bor.

Maila emeli@lovelychaos.se
Vi hörs. Kram Emeli

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna några små ord