torsdag 23 februari 2012

Djupa funderingar om vad som är nyttigt


Vet ni vad jag tänker på?
Jo, jag tänker på det lilla bordet och den lilla stolen som jag ska ställa precis utanför butiken när våren har kommit hit. Sånt som är nyttigt att tänka på när grått vinterregn hoppar mot asfalten.
För övrigt har jag simmat ikväll. Även det nyttigt, både för själen och för kroppen.
Och nu äter jag rulltårta (tack Emma!) och dricker te. Också nyttigt för...själen.
Imorgon är det fredag. Då tar vi nya tag, eller hur!?
Kram till er alla.

4 kommentarer:

 1. Japp! i morgon tar vi nya tag...förfärligt fin tapet där :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaaa, visst är den underbar! Tapeten alltså. Kram!

   Radera
 2. Jag minns den där tanken när jag jobbade i butik ett tag , en butik med tarotlekar och annat magiskt...och hur jag och damen som ägde butiken planerade bord och stolar i vårsolen, hur vi kånkade ut dem redan innan snön smält så pass att vi kunde placera något där...men som vi njöt i vårsolen och droppande icecles *
  ååh du ååh du...den lät ju för ljuvlig den där klänningen!!! är du säker den är för stor? jag har en god vän som är duktig på att sy :) skicka gärna en bild på den fina fina...och jag som just höll ppå att somna i min bok när jag fick din kommentar , hihi..
  min mailadress: lycke.live@gmail.com

  kraaaaam Lycke

  SvaraRadera
 3. godmorgon rara! äsch jag tycker du behåller den, du behöver klänningar i butiken och det är säkert bökigt att sy in en gammal fin sådan :) men jag ska berätta för dig vad jag söker som mest just nu, kanske något du har i dina gömmor! jag söker klänningar som passar bra när man vill att fina halsband ska synas (ler) har varit så inne på halsband nu och har skickat efter flera underbara i födelsedagspresent till mig själv, men så har jag så dåligt med klänningar som halsbanden verkligen syns i. Jag skickar med en länk här till en klänning som jag alldeles precis missade på tradera, för att Liten höll på att sätta i halsen just som auktionen gick ut..
  http://www.tradera.com/auction/ShowEnlargedImage.aspx?imageID=138757637&seq=1&mega=True

  något liknande denna vore fint att hitta. och tusen miljoner tack för din vackra tanke. hoppar dagen blir fin för dig. skickar glitter och sol..

  kramar Lycke

  SvaraRadera

Lämna några små ord