fredag 17 februari 2012

Fredagsro


God förmiddag.
Jag ville bara säga så här i förbifarten. Att det är så himla fint att ha vänner som peppar och uppmuntrar och som ger extra energi när man behöver det som bäst.
Och det är så lätt att glömma bort hur viktigt det är med vänner.

En fin dag idag.
För Fredrik är föräldraledig (varannan fredag), så jag behöver inte stressa till dagis. Kan sitta ner och dricka kaffe i lugn och ro. Krama hejdå och veta att de där två har en finfin dag tillsammans.
Jag tänker mycket på vad jag verkligen vill, verkligen längtar efter och drömmer om. Svårt att veta ibland. Drömmarna försvinner lätt bland alla måsten och allt "jag borde drömma såhär".
Såklart kan man inte göra allt man vill, det är ju inte helt realistiskt. Men det känns bra att skala bort alla låtsasdrömmar som man har bara för att samhället ser ut som det gör(tex stor villa, bra bil, trendigare frisyr och dyrare kläder). Och liksom se dedär drömmarna som verkligen betyder något.
Som till exempel att umgås mer med sin familj. Vara en mamma som inte stressar hit och dit.

3 kommentarer:

 1. De där att lyckas ta det lugnt med sin familj-drömmarna kan jag verkligen relatera till...det är inte lätt i dessa dagar. önskar dig en god helg i dessa banor.

  kramar Lycke

  SvaraRadera
 2. Du är så himla fin också , sa jag det! tycker det är viktigt att nämna eftersom jag inte alltid får höra det så ofta själv..hur mycket det behövs, och på dig stämmer det sannerligen..

  kramar igen , Lycke

  SvaraRadera
 3. Du är så klok Emelie!/kram Maria

  SvaraRadera

Lämna några små ord