måndag 6 februari 2012

Rysk reklam


Jag vet att det är ett himla tjat om vädret, att det är så kallt... Men jag måste tjata lite till. För den här kylan tar knäcken på mig. Både fysiskt och psykiskt skulle jag vilja påstå.
Jag är så trött. Och kall. Och huden trasar sönder på händerna.
Men klaga är ju trist.
Så nu bestämmer vi att våren kommer.
Hej våren.

För övrigt har jag bestämt mig för att behålla webbshopen. Den kommer nog att innehålla en blandning av allt möjligt, precis som nu. Lite som ett skyltfönster.

En helt annan sak.
Butiken är ju stängd på måndagar. Idag var jag där ändå, för att ta bilder till webbshopen. Helt plötsligt knackar det på fönsterrutan. Två tanter kikar in. Jag öppnar dörren och de traskar in. Jag försöker förklara att 'egentligen så är det stängt, men ni kan kolla runt lite ändå om ni vill'. De tjattrar på, på ryska. Skrattar och har sig. Och säger på rysksvenska 'vi ska sprida det är för alla vi känner'.
Fina tanter.

5 kommentarer:

 1. Härligt att du fortsätter med webshopen. Uppskattas av oss som inte bor i närheten. Lycka till med fysiska butiken också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Så glad jag blir. Har varit så tveksam, inte vetat om jag orkar eller hinner. Men det känns bra, beslutet :)

   Radera
 2. vad fint med tanterna. önskar så jag finge komma och knacka på jag med. bra tänkt det där med skyltfönster. heja dej..

  kramar Lycke

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja tänk så glad jag skulle bli om du kom och hälsade på. Tillsammans med din familj!

   Radera
 3. Vad kul med de där tanterna!

  SvaraRadera

Lämna några små ord