fredag 25 mars 2011

Kakorna

Chokladbollar
Vi åt chokladbollar på biblioteket. De har sådant på biblioteket. Och så läste vi följande, som jag nog tycker kan passa när man vill vara fredagsfin:
Nippertippan Tippsi Vipps
hon är litet happ som hipps:
Byk och bak det vill hon slippa
hon vill trippa på en hippa
pudra sig med pudervippa (Lennart Hellsing)
virkad dammsugare
Och sen tänkte jag mig att jag kanske skulle virka klart de där dammsugarna, men vi får se hur det blir med den saken. Om ni också vill virka kakor så vet jag att det finns finfina mönster i boken Välkommen till Virkligheten av Annika Messing.

3 kommentarer:

 1. Åh vad gott det ser ut! Tycker att det är så fint att du listar vilka böcker ni läser. Det gjorde min mamma när jag var liten, hon förde dagbok för mig om alla böcker vi lånade på biblioteket. Himla kul att läsa nu efteråt och att ta fram som inspiration till egna barn sen.

  Vad kul att du också hade hittat tightsen- jag föll för dem och trosorna, känns väldigt somrigt och fint, och lite mer eget nu när alla har så'na tröjor! Kram

  SvaraRadera
 2. -en fråga också, hur får du text till dina kort? Skrivstilen på själva fotona? Jag försöker hitta något program där jag kan göra det men no luck hitills tyvärr... Tack så jättemycket på förhand!

  SvaraRadera
 3. Sv. till Pella:
  Photoshop. Om jag skriver egen text för hand scannar jag den, frilägger i photoshop och lägger in i ett foto. Annars skriver jag med ett typsnitt på fotot i photoshop.
  KRAM Emeli

  SvaraRadera

Lämna några små ord