onsdag 30 mars 2011

Nytt på Lovelychaos

Ååå vilka fina saker som har kommit in till lovelychaos.se idag! Här är några av mina favoriter:
50-talsklänning
Miniklänning à la 60-tal. Som en ljusblå vårhimmel ungefär. Jag tycker att den påminner lite om klänningarna som Tommy och Annikas mamma har i Pippi Långstrump-filmerna. Hur fin som helst är den iallafall.
kaffeservis
En alldeles pastellig kaffeservis. Om inte vi hade haft ett så litet kök, som redan är överfullt med saker och prylar, skulle jag definitivt köpt den här. Påminner lite om sockervadd och försommar och ljusa 50-talskök.
pärlhalsband / pearls
Och det här pärlhalsbandet med finaste knäppningen! Just lovely.
tenniskjol
Den här vida kjolen ser lite ut som en tenniskjol tycker jag. Kanske spelade damerna tennis i sådana här kjolar förr i tiden? Väldigt flott i så fall.
sommarklänning / summer dress
Den här sommarklänningen är helt underbar. Synd bara att den är lite liten till mig, annars hade det nog blivit min midsommarklänning. Med ett vitt skärp till och kanske en tyllkjol under.
polkagrisrandig kjol
Polkagrisar är nog de snyggaste godisarna. Den här barnkjolen är galet söt!
Kolla in resten av nyheterna här: Nyheter på lovelychaos.se.
Ps. nu finns min lilla annonsbanner hos tjusiga Jessica Silversaga. Förresten: ska ni kolla in hennes fotografier på Beyond Retro imorgon? Hoppas hoppas att jag lyckas åka dit.
Ps igen. En liten lovelychaos-länk finns även hos finfina Hallonsemla. Kolla in hennes blogg, för den är nämligen hur fin som helst.

3 kommentarer:

 1. den ljusblå klänningen med dom vita höga knästrumporna till var ju himla fint! men jag håller lite i mina slantar för tillfället. :)

  SvaraRadera
 2. Tycker att blomklänningen var underbar. Midsommar, smultron, solnedgång...
  Dags att sova nu. Kram.

  SvaraRadera
 3. så fina saker! den där servisen var ju underbar. jag önskar att jag drack kaffe, då skulle jag göra det från fina koppar med fat :)

  SvaraRadera

Lämna några små ord