tisdag 22 mars 2011

Tisdag morgon stressar jag

Igår kväll kom jag på att jag nog borde kolla mitt pass, om det fortfarande gäller. För snart bär det nämligen av till Dublin. Så jag letade fram passet och minsann - det gick ut häromveckan. Enligt polisens hemsida är det jääättemååånga som ansöker om pass nu, så köerna är långa. Stress, stress. Men efter galet mycket morgonstress fastnade både jag och mina fingeravtryck på bild.
Pass

Sen passade jag på att gå in på biblioteket. Och vet ni vad!? Jag hittade den här boken, som jag faktiskt hade tänkt köpa. Bibliotek är ett mycket fint påhitt. Så jag åkte hem, åt frukost och kollade i "min" nya bok.
Det är Karin Lindroos som har gjort den. Hon är väldigt tjusig och inspirerande. Klicka på hennes namn så kommer ni till hennes blogg.
På biblioteket fick jag reda på att jag är skyldig dem 100 kronor! På grund av otaliga kurslitteraturreservationer. Men personalen hade inte riktigt tid för mig och mina hundringar, så jag fick gå därifrån utan att betala. Men jag är lika glad för det men gladast är nog plånboken.
Ps. Dublin girls: glöm inte att kolla era pass :) Hjälp va kul vi ska ha! Tjohej!

2 kommentarer:

  1. Åh, det där känner jag igen!

    Kruxet är att jag har inget annat giltigt ID så jag måste få med mig en man eller syster för att få ett pass...liiite mer komplicerat. :-)

    Hoppas att du får det härligt i Dublin!

    SvaraRadera
  2. Det är kollat. Jag har nämligen gjort tabben förr. Biljett, incheckat bagage men ingen resa... Det va inte roligt!

    SvaraRadera

Lämna några små ord