torsdag 3 november 2011

Mormor och jag och en blog award


Jag hälsade på mormor idag.
Vi försökte ta ett kort på oss själva med mobilen, men det gick sådär. Mormor kunde inte sluta prata om hur konstiga telefonerna har blivit nu för tiden.
Här är vi iallafall. Lite suddiga och lustiga, men väldigt glada.

Förresten - häromdagen fick jag en blog award av Tuva Minna Linn som bloggar på Vintage (a love story) ! Jag tackar och niger ända ner till golvet.
Med en blog award följer några frågor...
1. Varför började du blogga?
Året var 2007 och jag gick hemma och var gravid. Och uttråkad. Så mitt i all den där väntan och förväntan fick jag för mig att starta en blogg, som på den tiden hette Lilla kattfamiljen. Den handlade nog mest om bebisen som kom ett par månader senare.
I början av det här året började jag blogga här på Lovely chaos och nu kan jag inte sluta... Egentligen tänkte jag att bloggen mest skulle handla om mitt företag, men det gick ju sådär :)

2. Vilka bloggar följer du?
Massor. Antagligen för många för att det ska vara hälsosamt. Men jag har mina favoriter. Några av dem finns under fliken "Fina sidor", en flik som borde göras om för den stämmer inte helt och fullt. Det är så himla kul och spännande att det faktiskt går att få vänner i bloggvärlden!
Just nu är jag lite inne på amerikanska bloggar. Många bloggare på andra sidan Atlanten lägger verkligen ner massvis av tid och energi på sina bloggar.

3. Favoritfärger?
Oj, jag gillar alla färger. Lite beroende på vad det gäller. Just nu är jag särskilt förtjust i senapsgult och guld. Den enda färgen som jag har lite svårt för är aprikosrosa, trots att namnet låter så tjusigt.

4. Favoritfilm?
Jag gillar filmer som antingen är väldigt verkliga (typ baserade på en verklig händelse eller som känns verkliga och nära vardagen) eller filmer som är fulla av fantasi och sagor och nonsens.

5. Vilka länder drömmer du om att besöka?
Japan (Tokyo). Fast just nu skulle jag kunna tänka mig att åka i princip varsomhelt. Längtar utomlands.

Och härmed vill jag skicka vidare fem awards till Sandra, Lycke, Madeleine, Annika och Hanna. För att ni alltid förgyller mina bloggrundor (galet svårt att välja ut fem, men ska det vara fem så ska det).

3 kommentarer:

Lämna några små ord