onsdag 30 november 2011

Om att inte se i förhand

Skissar
Min butikslokal besiktades idag mitt på dagen. Och jag fick vara med. Det luktade damm och ny målarfärg och jag försökte föreställa mig hur det skulle kunna se ut när allt är klart. Men så svårt det är att se en bild inne i huvudet. Jag vet att många kan det, föreställa sig hur något kommer att se ut, liksom måla upp fotografiska bilder inne i hjärnan. Jag är inte sån. Jag vill flytta runt riktiga prylar, testa mig fram i verkligheten. Först då ser jag om det är rätt, om jag gillar eller måste tänka om.
Januari blir en hektisk månad vill jag lova.
Men för att ha lite koll försöker jag att skissa på ritningen, rita ut bord och provrum och disk...
Sa jag förresten att jag hittat en gammal lanthandelsdisk!? Med glasskiva och  med hyllor inuti. Jag såg en liknande inne i en annan butik häromdagen, så jag ropade på min man och pekade - "kolla, en sån kommer jag att ha i min butik!" Ändå känns alltihop väldigt overkligt.
Den andra januari börjar jag fixa. Så har ni absolut ingenting för er under årets första månad är ni mer än välkomna att komma och fixa tillsammans med mig. Eller bara ta en kaffe och komma med synpynkter, idéer och förslag.
xo
Emeli

2 kommentarer:

  1. Haha, jag läste "så jag ropade på EN man och pekade - kolla en sådan kommer jag att ha i min butik!". Hahaha, men det är ju klart att man ska berätta för alla man träffar när man är lycklig. Men såg sen att det handlade om DIN man :)

    SvaraRadera
  2. Å det vore jättekul och komma å fixa med dej.

    SvaraRadera

Lämna några små ord