tisdag 27 maj 2014

Förut var vi alltid här om somrarna

edsviken

I lördags bestämde vi oss för att ta en cykeltur, till vattnet och till klippstranden dit Fredrik och jag brukade åka innan Mose kom, när vi ganska nyss hade blivit tillsammans. Det är fint att åka dit, nostalgiskt på ett bra sätt.
Och vi märkte att vi nog kan börja åka hit igen, nu när Mose är lite större och klipporna inte känns lika farliga längre.
edsviken

maskrosor

Nära klippstranden kan man fika på kafé Brygghuset och dricka kaffe ur udda gamla kaffekoppar. Precis som det ska vara. Där har vi suttit massor av gånger och fantiserat om hur det skulle vara att äga ett av de tjusiga husen längst med stranden... De kostar kring 15 miljoner har vi sett på hemnet. Då är det fint att man kan fantisera. Och nöja sig med det.
Mose, Fredrik, Kafé Brygghuset
Mose, Fredrik, Kafé Brygghuset

Edsviken, Fredrik, Mose

Just de här slags utflykterna är de allra bästa, de spontana, enkla, otvungna. På hemvägen köpte vi jordgubbar, som blev lite mosiga i den skumpande cykelkorgen. Men goda ändå.

3 kommentarer:

 1. Ser ut att ha varit en fin dag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, verkligen : )
   Kul att du är tillbaka med din blogg!

   Radera
 2. 15 miljoner. Det är ju bara att slå till. Hit vill jag gå och fika när vi kommer. Här var vi med er när Mose var liten baby. Kram. Rossi.

  SvaraRadera

Lämna några små ord