tisdag 20 september 2011

Bokföringskunnig?

Idag: tre timmars bokföringskurs (jag drack fyra koppar kaffe under de här timmarna, det säger en hel del).
Hmmm, jag har ju bokfört sedan 2007 men det har hela tiden känts lite på låtsas. Som om jag egentligen inte har en aning om vad jag pysslar med. Så jag tänkte att lite mer kunskap om bokföring kan väl aldrig skada.
Fast jag tror att jag har fler frågor nu, efter den korta kursen. Jag lärde mig en hel massa. Och den nya kunskapen skapade hundra frågor om allt annat.
I vilket fall som helst så såg jag ut så här idag:
höstfärger
Jag drog på mig lite höstfärger. Kjol från loppis (det står Vero Moda i den), gammal kofta från jag vet inte var och t-shirt från h&m. Sjalen har varit min mammas (jag älskar den!).
Emeli
Skorna inköptes för ungefär hundra år sedan, på rean på Din Sko. Tror att jag betalade 49kr för dem. De har gått sönder ett par gånger, men ekonomisk (pank?) som jag är har jag lappat ihop dem.

På tal om koftor. På Karins konstgrepp kan man hitta väldigt finurliga sätt att piffa till sina gamla kofta! Jag har inspirerats och ska definitivt pimpa ett par av mina.

1 kommentar:

  1. oj vad fint du gjort här ovan..helt underbar ser du ut..gillar skarpt - en magisk vacker sagoprinsessa! och vilka mysiga skor! alltid lika kul kika in på dina kläder..du har så mycket speciellt och fint! måste kika på koftpimpningen också! och tack för orden..de värmer

    kramar Lycke

    SvaraRadera

Lämna några små ord