onsdag 21 september 2011

Kakel Spektakel

Jag har länge velat kakla om i köket, men kan inte alls bestämma mig för hur jag vill ha det. Som nödlösning satte jag upp äppelklistermärken.
Men så hittade jag den här bilden, från danska tidningen BoligLiv. En väldigt fin idé! Man behöver ju inte alls välja eller bestämma sig. Man kan ju ta alltihop! På samma gång!
(rosa väggar är drömmen, men den drömmen kommer alltid att förbli just en dröm om jag känner min man rätt)

Ps. glöm inte veckans tävling!

5 kommentarer:

 1. Älskar! Jag å O köpte kakel i många färger för flera år sen som ligger och dammar. Blir jättesugen på att köpa till och kakla.

  SvaraRadera
 2. Åh, vad fint! Jag vill också ha rosa väggar! Turkosa är jag ganska nöjd över att ha fått igenom men rosa förblir nog en dröm ett tag till Iallafall om mannen får bestämma, men det är ju inte säkert att han får..haha

  Jo, förresten: Jag såg att du använde jetshopfree till din väldig fina webbutik. Är du nöjd med dom? (Om du vill svara på det alltså :)) Har precis startat upp min webbutik på samma plattform och tycker att det skulle vara roligt få del av någon annans erfarenheter:)

  SvaraRadera
 3. Sv. Charlotta:
  Ang. jetshopfree: jag är nöjd i förhållande till vad man betalar. Om man har en stor butik med stor försäljning kan det nog löna sig att betala en kontnad i månaden och få lite fler funktioner, men om man inte säljer mängder tycker jag att den funkar jättebra.
  Hör gärna av dig om det är något specifikt du undrar.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Tack så hemskt mycket för svaret! :) Jo, men det är nog lite så jag tänkt, att jag prövar med free-plattformen först för att se hur det går och vad som händer :) Sen kan man ju alltid uppgradera. Jätteskönt att höra att du är nöjd. Känns tryggt. Förresten, din webb-butik var ju helt underbar. Har så himla länge letat efter en webb-butik som säljer fin second-hand utan att ta överpriser. Älskar blandningen med nytt och gammalt också. Blir nog absolut något köp snart :)
  Kram

  SvaraRadera

Lämna några små ord