lördag 24 september 2011

Vintagemässan

Dagen:
Vintagemässa på Strand, Hornstull. Klänningar och smycken och skor och väskor och allt mellan himmel och jord. Jag köpte en vintage-ryggsäck till Mose. Om han bestämmer sig för att han inte vill ha den hamnar den i butiken. Men å så fin den är!
ryggsäck

Och ikväll:
På med sköna kläderna och göra ingenting. Det är grejer det!
För jo, jag gillar sådana kvällar. Ouppbokade, fria, öppna till ungefär vad som helst eller precis ingenting.
Jag klipper en alldeles för långhårig son, jag äter ett äpple, diskar en plåt, sjunger en sång. Och som sagt, traskar runt i de rödaste myskläderna någonsin.

3 kommentarer:

 1. Finfinaste väskan! hoppas han gillar den, de får ju så egen smak så fort :) och vad himelens fin du är, vacker i rött! Här har varit fullt liv..lite för mycket för en trött mamma, men det ljusnar där vid horisonten ser jag. och tack för orden hos mig. känner igen det med mellanpojken min. så ensam till en början, men nu är plötsligt hela skolan här..nästan..varje dag* så plötsligt kan allting ändras hit o dit som jag märker...och är det inte så så är det också bra, våra fina barn! tack du *
  kram Lycke

  SvaraRadera
 2. och det var ljuvligt det där kaklet här nedan..och jag känner som du med foton på sig själv...har också tränat..*

  kram L

  SvaraRadera
 3. Åh, en så söt! Jag har en större som har avtagbara axelband av någon anledning och som ofta får följa med på skogsprommenad! :)

  SvaraRadera

Lämna några små ord