torsdag 8 september 2011

Nu är jag slut

Jo, jag berättade ju om att jag har skaffat förråd. Där förvarar jag allt som säljs och ska säljas i Lovely chaos-butiken. 20 stora flyttkartonger, staplade i två högar, det vill säga 10 (!) kartonger i varje stapel. Fråga mig inte hur jag fick upp den tionde kartongen.
Jag har varit väldigt duktig och märkt alla kartonger, så att jag lätt (nåja, så lätt som det går) ska kunna hitta plaggen när jag får en beställning.
Så idag åkte jag dit, med beställningslistan i fickan. Den första kjolen hittade jag direkt, visste exakt vilken låda jag skulle leta i. Men sen skulle jag hitta en barntröja...
Jag letade i två timmar. Bar kartonger fram och tillbaka, blev genomsvett och helt slut. Och så småningom galet arg på mig själv. Jag som hade bestämt mig för ordning och reda och ordentlig märkning av varendaste litet plagg och varenda kartong. Just den här lilla barntröjan ville inte bli hittad.
Efter de där dryga två timmarna gav jag upp. Jag bestämde mig för att berätta för kunden som det var, att tröjan kommit bort.
In med alla 20 kartonger igen. Stapla,stapla, vingla, träna armmuskler och i princip förstöra ryggen.
På väg hem kommer jag på det! Jag kommer på att jag ju har fyra förvaringslådor under vår säng, där barnkläderna ligger. Förvaringslådor som jag ser varje gång jag går upp för trappan.
Nu drar jag ett tjockt täcke över mig själv och återkommer en annan dag.
Tjoho.

7 kommentarer:

 1. Ååh, haha. Vi är nog många som kan känna igen oss där ;)

  SvaraRadera
 2. neej, fina du! det där är inte alltid lätt. kämpar i kartonger i källaren nu, vill ha bort, men är så fasligt nostalgisk! och du!! jag ser vi är lika glada i spetsar och sådant här nedan. har hittat massa rysch o pysch i källarlådor, ser fram emot halloween, eller alltid always ***

  kramar Lycke

  SvaraRadera
 3. Hej. Oj, vad du har jobbat idag. Du sover säkert gott i natt. Kram.

  SvaraRadera
 4. Hejsan!
  Här trillade jag in av en slump, och det var ju tur för du har ju en sån härlig blogg! :-)
  Jag hittade din "veckans lista", den gillar jag skarpt. Jag hoppas att du inte tar illa upp för om jag kopierar den? Länkar ju såklart till dig. :-)

  SvaraRadera
 5. Jag kan tänka mig att det måste vara ett jäkla slit med att ha eget företag, egen webshop och snart egen butik, men samtidigt är det nog väldigt kul!

  Håller med dig! Och jag lägger hellre två dagar på att lipa och må skit för att sedan vara glad igen, än att gå omkring och må lite halvdåligt en längre tid.

  SvaraRadera
 6. Emeli / lovely chaos10 september 2011 20:49

  Rebecka: ja, jag hoppas det. Då slipper jag känna mig så oerhört förvirrad :)

  Lycke: ååå va kul att hitta fina saker i kartonger! Som en liten bortglömd present...

  Megamamman: tack <3

  Pysselpralinen: såklart att du får "kopiera" min listan:)

  Fifi: exakt - slit och skoj samtidigt. Men så är det nog med det mesta tänker jag :)

  SvaraRadera

Lämna några små ord