torsdag 22 september 2011

Om att vara med på bild

Häromdagen pratade jag med en kompis om att jag ganska ofta publicerar bilder på mig själv på bloggen, om att det är ett framsteg.
Jag har funderat ganska mycket på det där. För egentligen känner jag mig inte alls bekväm med att vara med på bild, har nog aldrig gjort. Jag är självkritisk och är sällan nöjd...
Men jag tycker om att blogga och jag tycker om att läsa andras bloggar. Och jag gillar att se personerna bakom bloggarna.
Därför bestämde jag mig för att ha med bilder på mig själv. Och för att faktiskt övervinna en slags fobi.
Här kan jag bestämma över vilka bilder som publiceras. Dessutom bestämmer jag vem som får ta bilderna - oftast tar jag dem själv (jag blir alltid lite nervös när någon annan ska ta kort på mig).
Ju fler foton jag har publicerat, desto mindre läskigt känns det. Desto mindre bryr jag mig.
Som medicin.
Testa vetja.

4 kommentarer:

 1. ja det är faktiskt kul med bloggar där den som skriver visar bilder på sig själv. borde nog jag också tänka på, det blir ju mest bilder på henry :)

  SvaraRadera
 2. Åh vad jag känner igen mig i detta! Jag har också någon form av fobi för att vara med på bild, men jag tycker om när bloggare lägger upp bilder på sig själva. Så jag gör det, trots att jag hatar det. Men för mig har det inte riktigt blivit lättare än...

  SvaraRadera
 3. du är väldigt fin båda på bild och i verkligheten! och det är väldigt stor skillnad på när andra tar kort eller om man tar dem själv. Jag blir aldrig nöjd när andra tar kort.

  SvaraRadera
 4. Emeli / lovely chaos24 september 2011 20:28

  Sv. Killmamman:
  du har ju ofta med finfina bilder på dig själv! <3

  Sv. Regnsjuk:
  jag försöker att inte bry mig så mycket... och det hjälper.

  Sv. linea:
  Men ååå, tack! Det samma!!!

  SvaraRadera

Lämna några små ord