tisdag 5 april 2011

Det där med att längta och vänta

Mose
Min fina pojke fyller fyra år om ett par månader. Så stor och duktig och påhittig. Min finaste. I nästan tre år har jag längtat efter en till. En liten Mose. Missfall, tårar, nytt hopp, inget hopp, missfall igen. Sen alldeles stilla, ingenting. Ni vet, ni som har varit där. Som ett stort svart hål. Som en lång korridor som aldrig tar slut. Att inte vara som alla andra, att inte vara normal. Att kämpa och slåss för någonting som kanske aldrig blir.
Min fina fina pojke, du är värd allt.

11 kommentarer:

 1. ...och plötsligt vid två-tiden en vanlig tisdag blir man så där riktigt rörd. Kramar på dig Emeli. Modigt av dig att berätta hur det känns!
  kramar//Emma

  SvaraRadera
 2. En dag blir han världens finaste storebror!
  kram

  SvaraRadera
 3. Jag fick ont i magen av att läsa. Ultimat sorg, samtidigt ultimat tacksamhet, ultimat kärlek. Han är verkligen fin, din pojke. Jag önskar dig lycka till med lillasyskonet, en dag så... :)

  SvaraRadera
 4. Jag kunde inte säga det bättre själv...känner igen varenda stavelse och vartenda ord. En dag så... kram vännen! /Maria

  SvaraRadera
 5. har flera vänner som gått igenom något likande, förstår att det känns tungt... en del har dock blivit hjälpta av att man kollat upp deras sköldkörtelvärden och satt in dem på lite sköldkörtelhormon, är det något man kollat på dig? det är vanligare än man tror att ha lite vajsing på sköldkörteln , och det kan spela stor roll när man vill skaffa barn. bara ett litet tips...

  SvaraRadera
 6. Vilket bra tips från killmamman.
  Jag tror du ska kolla. Din mamma har ju låg ämnesomsättning och äter levaxin.
  Snart kommer det att finnas en lill-Mose eller lill-Marie.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Hej Emeli!
  Ja jag har oxå hört att sköldkörteln spelar stor roll... Om jag inte minns helt fel, har jag för mig att om man har för lite sköldkörtelhormon blir det både svårare att bli gravid plus att risken för missfall ökar... Så kolla upp det om du inte redan gjort det.
  Tänker på dig och skickar dig en stor kram!
  /Hanna Ådén

  SvaraRadera
 8. Emeli / Lovely chaos7 april 2011 12:36

  <3 Tack för alla fina ord! Ibland måste man bara får ur sig saker och ting... kram!

  SvaraRadera
 9. Hoppas, hoppas ni får en till en vacker dag!
  Vi fick vänta ganska länge på att bli med barn, bra mycket längre än vi någonsin hade räknat med. När vi i stort sett hade gett upp var plusset där :)

  SvaraRadera
 10. Finaste Emeli du kommer att få en bebis snart, kramar // Therese koffert

  SvaraRadera

Lämna några små ord