måndag 18 april 2011

Lovely chaos giveaway / April

Giveaway April
 En finfin liten utlottning från lovelychaos.se! (utlottningen är nu avslutad)
sjal
Först en grön, vit och mörkblå sjal. Supermjuk, kvadratisk och hur fin som helst. Jag skulle nog ha den som hårband. Man kan knyta den som jag har gjort på bilden. Eller så snurrar man den så att man får knuten fram. Ett tredje alternativ är att knyta den som Underbara Clara. Men den passar även utmärkt som duk eller dekoration eller skärp. Eller vad man nu kan komma på...
muggar
Sen två supersöta muggar med snyggt retromönster. Muggarna trivs tillsammans med te eller kaffe, men skulle även tänka sig att agera pennställ, blomkrukor och saftglas.
Muggarna och sjalen är naturligtvis second hand, som det mesta på lovelychaos.se.
Vill du vinna? Gör i såfall så här:
Gilla bloggen eller lovelychaos.se på facebook genom att klicka på gilla-knappen till höger.
(Om du redan har gillat bloggen kan du dela med dig av det här inlägget genom att klicka på facebooksymbolen under inlägget. Om du inte har facebook kan du såklart vara med ändå - skriv bara en kommentar till inlägget.)
Skriv även en liten kommentar om ditt allra bästa klädesplagg.
Och glöm inte att ange ditt namn!
Hoppas att du vill vara med! Lycka till! Xoxo Emeli
ps. jag drar EN vinnare fredagen den 29 april.
Just det - om du delar med dig av den här utlottningen på din blogg får du två lotter <3 Skriv isåfall i kommentaren att du bloggar om utlottningen.

Lovely chaos Giveaway. To enter "like" this blog on facebook and tell me about your favourite outfit. Don't forget to sign your name! I will choose a winner at random April 29th.

9 kommentarer:

 1. Den va lite svår. Tror jag väljer en tunn röd kofta med vitt och blått mönster. Den har hängt med länge. Jag har nyligen uppgraderat den med fina knappar. (Endel var borta och andra missfärgade). Jag har haft den till och från i minst 9 år och den har nästan inga noppor! Köpt på secondhand, passar till mycket. Det första röda plagg jag vågade använda. En riktig trotjänare.

  SvaraRadera
 2. Mitt favvoplagg nu är mina nya röda mjukisbyxor som ännu är alldeles för stora(som jag kommer växa i), men sköna ändå plus att jag fått ärva dem av en underbar väninna.
  Johanna

  SvaraRadera
 3. Just nu är det nog min Dublin-keps. Den har varit superbra i vårsolen! Skön och snygg på samma gång, är inte en självklarhet...

  SvaraRadera
 4. Jag älskar vita jeans. Då är det vår. Varför har man inte vita jeans på vintern? Nej, då blir det inte längre den där underbara känslan av vår, när man börjar använda dem.
  Mina jeans har jag haft i flera år. Tvätta, torka använda...
  Toppen. Hoppas de hänger med i många vårar till. Kram.

  SvaraRadera
 5. Mitt favoritplagg är definitivt kjol. Alla kjolar. För nu är det vår!

  SvaraRadera
 6. Min blommiga sjal. Bästa sjalen någonsin!

  SvaraRadera
 7. Mitt favoritplagg är min svarta korta kjol. Den kan man ha till allt!
  /Linda

  SvaraRadera
 8. Just nu min vita vida kjol!

  SvaraRadera
 9. Mitt favoritplagg är mina jeansleggings. Supersköna å mjuka. Känns ungefär som att ha mysbyxor på sig :) Kram/ Hanna Ådén

  SvaraRadera

Lämna några små ord