tisdag 24 maj 2011

Det luktar avlopp

knitting a pink bunny
Det är nästan som höst idag. Blåsigt och kallt och regnigt och inte alls kul. Dagen började med stamrensning. Japp. Så nu luktar hela omgivningen avlopp.
Nu ska jag jobba som tusan.
Igår började jag virka en ny kanin som ska heta Dusti Avensson. Den gamla gröna (som ni kan se i vänsterkolumnen) heter Dusti Bakarsson. Fråga mig inte varför, för det är Mose som har döpt dem. Jag tyckte att den nya rosa kunde heta något annat, men nej, Dusti Avensson var namnet. Han ska flytta sen när han är klar, till en bebis. Nu är han smådelar som ligger ligger lite här och var. Ett huvud på bordet, en kropp på byrån, en arm i lådan. Som en thrillerfilm ungefär.
strawberry flowers
Och så har jag fått en vit blomma av min son. "Jag vill så gärna plocka vita blommor till dig mamma". "Men det där är ju jordgubbsblommor, om du plockar dem får vi ju inga jordgubbar." "Men mamma! Jag VILL att du ska ha vita blommor!" Så var det med den saken.
Nu tycker jag att ni ska ha en fin tisdag.
xo Emeli

I'm knitting a new bunny, his name is Dusti Avensson says my son. A weird name, I know. The old green bunny's name is Dusti Bakarsson.

3 kommentarer:

 1. åh, sötaste lilla muggen! och kul med ett virkprojekt. förhoppningsvis räcker plantorna till både blommor och bär :)

  SvaraRadera
 2. Jag har försökt kommentera så många gånger de senaste dagarna och det har verkligen inte fungerat! Jag gör ett nytt försök.

  Jag tycker att din son verkar vara världens mysigaste! Han säger så himla fina och kloka saker. Jag blir alldeles gråtig och hoppas att min Vide blir lika klok och fin när han blir stor nog att kunna prata. :)

  SvaraRadera
 3. Emeli / lovely chaos26 maj 2011 09:16

  Sv. Sandra: ååå va gullig du är! Det är så fantastiskt när de börjar prata!

  Sv. Hanna: ja, jag tror att vi får ett par jordgubbar iallafall :)

  SvaraRadera

Lämna några små ord