torsdag 19 maj 2011

Lovely chaos giveaway / Maj

utlottning maj
Nu kör vi en ny utlottning!
Den här månaden har ni chans att vinna två handvävda disktrasor i 100% lin. Hon som har vävt heter Johanna och ännu mer av hennes finfina saker kommer snart att dyka upp under UNIK DESIGNlovelychaos.se.
Disktrasorna tvättas i 60 grader eller kokas i vatten i en kastrull på spisen och blir bättre och bättre efter varje tvätt.
Lin absorberar fukt bättre och torkar snabbare än något annat naturmaterial. Linet kommer från naturen, så när trasan gjort sitt går den till återvinning eller slängs på komposten.
handvävd disktrasa i lin
handwoven dishcloth
För att delta:
Kommentera det här inlägget genom att berätta om vilken bok som är din absoluta favorit.
"Gilla" lovely chaos på facebook eller "gilla" det här inlägget på facebook.
Om du har en blogg och länkar till utlottningen får du två lotter <3. Skriv i såfall i kommentaren att du har länkat.
Jag drar en vinnare nästa fredag, alltså den 27/5.
Lycka till! Kram kram

Lovely chaos Giveaway! One lucky blog reader will win two handwoven dishcloths, made of 100% linen, made by Johanna.
To enter write a comment about your favourite book on this blog and "like" lovelychaos on facebook.
I will choose a winner by random at May 27th.
Good luck!
xoxo Emeli

5 kommentarer:

 1. Magdalena Lind19 maj 2011 18:00

  Å vad fina! Vill vinna :-). Absolut favobok... Finns ju så många underbara böcker att älska. Men faktum är att jag ofta bara läser en bok en gång. Även om jag älskar den, det finns ju andra, nya att upptäcka. Så absolut favorit måste bli en bok med fler dimensioner än de vanliga, en bok som hänger med mig genom livet. Bibeln.

  SvaraRadera
 2. Superfina!
  Min favoritbok hittills i livet är Thorbjörn Egners "Klas Klättermus och de andra djuren i Hackebackeskogen". Den har jag fått läst för mig som liten, älskat de vackra bilderna och nu läser jag den för mina barn. Den är inte i särskilt fint skick längre, men jag är glad att mamma och pappa sparade den.

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 3. Hej.
  Det är inte bara en bok som är den bästa för mig. Det är en hel serie. Det är serien "Mina drömmars stad" av Per-Anders Fogelström. Jag läste den för ca, 15 år sedan. Det handlar om en släkt som man får följa. Fattigdom, men även kärlek som spirar, trots ett hårt liv. När man läser den har man verkligen svårt att tänka att detta är Sverige. Den är historisk, spännande och välskriven. Per-Anders dog under denna tid, just när jag höll på att läsa serien.

  Just nu läser jag "En helvetes vinter" av Daniell Woodrell.

  Kram.

  SvaraRadera
 4. Hanna Axelsson22 maj 2011 21:51

  Nu väckte du mitt dåliga samvete... Läser mindre än jag skulle vilja. Vet knappt när jag läste en skönlitterär bok sist. Den senaste bok jag läste var "Våga ta plats i ditt barns liv" av Neufeld & Maté. Den gav många nya infallsvinklar både som förälder och pedagog. Annars återkommer "A piece of cake"av Leila Lundholm ur kökshyllan och Bibeln på nattduksbordet.

  SvaraRadera
 5. Instämmer med Hanna... när läste jag senast.... lyssnade på Arn böckerna, räknas det? Vill gärna vinna Johannas fina disktrasor ändå. Kram kram

  SvaraRadera

Lämna några små ord