tisdag 31 maj 2011

Frukost i morgonsol

Frukost, morgonsol och första morgonklunken kaffe är det allra bästa. Lugnet, starten på något nytt. Därför startar jag ett nytt litet tema här. Frukosttema helt enkelt. Kanske inte varje dag, men ett par gånger i veckan iallafall.
Idag åt jag fil med banan och kanel. Mest för att fil är bra och trevligt när man i övrigt känner sig galet nervös och stressad. Men såklart toppade jag detta med två koppar kaffe. Hmmm... kanske tog drycken udden av lugnfilen.
breakfast
Vad brukar ni äta till frukost?
För övrigt har jag varit och tittat på ännu en butikslokal idag och tänk vad jag kommer att skratta mig lycklig om den blir min (därav nervositeten och filen).

Breakfast. I love breakfast.

3 kommentarer:

 1. Hej.Lycka till med butiken. Kram.

  SvaraRadera
 2. Frukost är inte min grej, så jag ser fram emot att bli inspirerad. Det är stressigt och smuligt och kaffe vill jag helst ha till fika. Och man får ju inte fika till frukost...eller? Idag fick jag superfina disktrasor att göra frukostsmulorna trevligare med. O tyckte vi skulle ha dem som duk.
  Kram å tack!!

  SvaraRadera
 3. Faktiskt jätte gott med fil och banan..blev sugen prova med kanel till - tack för tipset kära du! och du får jättegärna härmas :) bara kul..så roligt komma på det där! Ska prova hänga i trädgården strax! Så härligt här inne hos dig - blir helt harmonisk..tack!
  Många långa kramar Lycke

  SvaraRadera

Lämna några små ord