måndag 13 juni 2011

Söndagskalas

breakfast
En fin söndag med kalas hela dagen (Mose fyller ju 4 år på onsdag!). Mose hade plockat en underbar liten bukett och vi åt frukost i morgonsolen.
roses
Dessutom dök de första rosknopparna upp och då är det sommar minsann.
birthday cake
Vi åt jordgubbstårta.
fika
Och bullar och kakor.
party
Till det kaffe såklart. Servisen och de små silverskedarna har jag fått av mormor och morfar. Den är den finaste någonsin. Förresten - duken kommer också från mormor och morfar.
predator
Pricken över i:et, gräddet på moset eller vad man säger - Ninja tog en harunge. Hon lämnade kvar en liten hartass, som hon placerade bredvid fikabordet. Vi tyckte så synd om harmamman som mist sin lilla unge. Ninja, däremot, var glad och stolt och inte det minsta ångerfull. Trots att råttorna som hon drar hem är superäckliga tycker jag att hon bör hålla sig till dem och låta de små hararna vara i fred. Nu har katterna åkt på Smålandssemester, så nu måste alla smådjur där nere se upp för Ninja the predator.

Birthday party. We had cake and cookies and lots of coffee.
Ninja cought a bunny...

2 kommentarer:

  1. MEN vad mysigt det ser ut! Jag får sommarnipprighetskänslor av den där jordgubbstårtan! Det är en av mina största sorger att jag fyller år i februari och därför alltid har fått chokladtårtor. Inte alls lika gott, även om det såklart är gott det också...

    SvaraRadera
  2. Och just det, GRATTIS MOSE! 4 år är inte dåligt minsann. <3

    SvaraRadera

Lämna några små ord