tisdag 7 juni 2011

Nervös i virkad finväst

Emeli
Ny vecka och jag är nervös, fast jag vet inte varför. En obehaglig känsla tycker jag, att inte veta varför man är nervös. Jag letar efter orsaken, vill komma på varför nervositeten inte försvinner och varför den kom. Kanske är det bara så att kroppen känner på sig att det är mycket just nu.
vintage
Fast jag är glad också, för den här helgen har jag fått in flera lovely chaos-beställningar, så nu känner jag mig mer peppad än någonsin att jobba.
Och helgerna framöver är kalashelger för Mose fyller 4 och vi ska fira som bara den.
knitted vest
Min blåa och vita virkade väst är en favorit. Jag köpte den för längesen i en second hand-butik. Den är handvirkad och väldigt väldigt fin. Tänk att någon har suttit och virkat i flera timmar. Lagt ner en massa koncentration och tid och glädje i den här västen. Jag är glad att den är min.
Alltid när jag har den på mig kommer äldre damer och tanter fram och säger att "åå vilken fin väst!" Då blir jag lycklig.
virkad_väst
Kjolen har jag fått av min vän Tessie. Vi har inte setts på jättelänge, men varje gång jag tar på mig kjolen tänker jag på henne. Tänker att nu måste jag höra av mig. Och sen går dagen och tiden och det blir inte av. Skärpning!
Tightsen kommer nog från Lindex har jag för mig. Köpte dem för flera år sedan och de är fortfarande hela!
ps. photos by Mose

3 kommentarer:

 1. Vilken proffsfotograf du skaffat!
  *kram*

  SvaraRadera
 2. Så himla fin du är! Älskar västen. alltid så mycket värt också..att ha något man vet att nästan ingen annan har..kanske ingen alls! Skorna gillas också! Tack för din kommentar. jo, jag har ju förstått att det inte alls ska vara så ovanligt..men så himla skönt att bli sådär helt försäkrad. och det där med nervositet i kroppen vet jag bara alltför mycket om. Tränar mig på att vara lugn och enkel, skrev precis om det idag faktsikt :)
  Kramar Lycke

  SvaraRadera
 3. Emeli / lovely chaos8 juni 2011 10:15

  Sv. Magda:
  Ja, bästa och finaste fotografen ;)

  Sv. Lycke:
  Jag borde också träna på att vara lugn och enkel. Liksom bara vara. <3

  SvaraRadera

Lämna några små ord